Oyuncuların evden dışarı çıkamadıklarını belirtirken bir de çözüm önerisi verdi: “Trabzon’u küçük bir İstanbul haline getirmeliyiz. Yoksa futbol anlamında bir sıkıntımız yok”

Son yıllarda yıldızlarını elde tutmakta zorlanan Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’den bu sorunu kökten çözecek öneriler geldi. Özellikle son iki sezonda Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Ceyhun Yılmaz ve Umut Bulut gibi isimlerin Galatasaray’ın yolunu tutmasıyla eleştirilere maruz kalan Şener sorunun kentten kaynaklandığını belirtti.

Futbolcuların sürekli “Trabzon’da evden çıkamıyoruz” diye şikayet ettiklerini, buna bir çözüm bulamadığını belirten Şener, “Bunun tek çaresi Trabzon şehrinin küçük bir İstanbul haline gelmesidir. Futbolcular İstanbul’da rahat ediyorlar.

Yoksa futbol anlamında hiçbir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarına da değinen Şener “Hocamız yerli oyuncu transferi istiyor. Bulabilirsek alacağız. Eskişehirsporlu Alper Potuk ile ilgili şu anda bir girişimimiz yok. Zaten bu fiyatlara olması da mümkün değil. Yerli gençlerle ilgileniyoruz.

Zaten 1461 Trabzon bizim transfer yapacağımız bir yer. Yusuf, Gökhan ve birkaç alabileceğimiz oyuncu var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim