İŞTE EŞLEŞMELER

1461 Trabzon - Altay
Niğde Belediyespor - Adana Demirspor
Çankırıspor - Adanaspor
Akhisar Belediyespor - Yeşil Bursa
Konya Anadolu Selçuklu - Balıkesirspor 
Tokatspor - Boluspor
Bucaspor - Aydınspor
Çaykur Rizespor - Tarsus İdmanyurdu
Eskişehirspor - Alanyaspor
Fethiyespor - Bayrampaşaspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Altınordu
Gaziantepspor - Hatayspor
Bergama Belediyespor - Gençlerbirliği 
Tatvan Gençlerbirliği - İstanbul BBSK
Bandırmaspor - Kahramanmaraşspor
Kardemir Karabükspor - Manavgat Evrenseki
Karşıyaka - Belediye Vanspor
Kartalspor - Silivrispor
İnegölspor - Kasımpaşa
Kayseri Erciyesspor - Giresunspor
Kayserispor - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor
Turgutlsupor - Medical Park Antalyaspor 
Niğde Belediyespor -Orduspor

MAÇLAR HANGİ TARİHTE OYNANACAK?

Kupada 3. tur müsabakaları kurasına 27 takım seri başı olarak katılacak ve diğer 27 takım ile eşleşecek. Bu turdaki müsabakalar, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur müsabakaları kurası ise 3. turdan yükselen 27 ekip ile Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına giden 5 takımın katılımıyla çekilecek. Kura çekiminde 16 takım seri başı olacak ve diğer 16 takımla eşleşecek. 32 takımın katılımı ile oynanacak 4. tur müsabakaları 3-4-5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak.

Kupada 5. tur müsabakaları, 8'i seri başı toplam 16 takımın çekilen kurada eşleşmesi ile 17-18-19 Aralık tarihlerinde oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak karşılaşmaların ardından 8 takım grup aşamasına yükselecek.

Grup müsabakaları, 4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
Editör: TE Bilişim