Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda yapacakları maçla lig tarihinde 14'üncü kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek iki takım arasında geride kalan 13 maçta bordo-mavili takımın rakibi karşısında galibiyetlerde 8-2 üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü. İki takım arasında en son Avni Aker'de oynanan maçı ev sahibi Trabzonspor 1-0 kazanmıştı.

İki takım arasında Karabük'te oynanan 6 maçta Trabzonspor'un 2 galibiyeti bulunurken, ev sahibi Karabükspor'un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi 9 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI KARŞI KARŞIYA

Bir dönem Trabzonspor'un başarası için ter döken Hami Mandıralı ile Tolunay Kafkas şimdi görev yaptıkları takımlar adına ter dökecekler. Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı ile Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu kez saha kenarında takımlarının başarısı için taktik savaşı verecekler.
Editör: TE Bilişim