Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Bratislava’nın Samorin Kasabası’ndaki kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Hasan Batuhan Artarslan katılmadı. Bu futbolcunun akşam saatlerinde Slovakya’ya geleceği belirtildi. Diğer futbolcuların katıldığı antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür, takımdan ayrı koştu. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada iki takım halinde pas çalışması yaptı.

Slovak futbolcuların aileleri geldi

Trabzonspor’un Slovak futbolcuları Jan Durica ve Matus Bero’nun aileleri de bordo-mavili takımın kampına geldi. Bordo-mavili futbolcular, eşleri ve çocuklarıyla antrenman öncesi bir araya geldikten sonra çalışmaya çıktı.

Sıcak hava

Macaristan kampında serin havada çalışma fırsatı bulan Trabzonspor’un antrenmanında, sıcak hava futbolcuları zorladı. 30 derecinin üzerinde hava sıcaklıkları nedeniyle futbolcular, antrenman sonrasındaki saha kenarındaki soğuk suya girerek serinledi. Futbolcular, çalışma sırasında da sık sık su içti.

Art arda 2 maç

Macaristan kampındaki hazırlık maçında MTK Budapeşte’ye 2-1 yenilen Trabzonspor, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçına yarın çıkacak. Bordo-mavililer, yarın Macaristan’ın ikinci lig ekiplerinden Dorogi FC ile TSİ 19.30’da karşı karşıya gelecek. Karadeniz ekibi, bir sonraki gün de yine Macaristan ikinci lig takımlarından Eto Györ ile hazırlık maçı oynayarak art arda 2 hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Usta’dan kombine ve forma sitemi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kombine kart ve forma satışının düşük olması nedeniyle Twitter’dan açıklamada bulundu. Usta, yaptığı paylaşımda, "Hani Kucka gelince kombine ve formalar patlayacaktı. Takıma destek, hem de tam destek zamanı, cesaretlendirelim. Haydee..." paylaşımında bulundu.

Trabzonspor Kulübünün Twitter hesabından, "Mesele başarılı olunca destek olmak değil, destek oldukça birlikte başarmak. Bakış açını değiştirirsen her şey değişir." ifadesini yer verildi.


Burak Yılmaz görüşmesi

Trabzonspor, eski golcüsü Burak Yılmaz’ın transferi konusunda da görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün Çin’in Beijing Guoan Kulübüne teklif sunduğu ve
 cevap beklendiği belirtildi.