Trabzonspor'un yeni transferleri Caner, Fatih, Yusuf ve Abdulkadir bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza töreni, Trabzonspor'un kadrosuna katıldılar. 

Törende konuşan Abdulkadir, "Çocukluğumdan beri taraftarı olduğum kulübün artık büyük parçası oldum. İnşallah burada bu formayı terletip büyük başarılı olurum Burada bu formayı terletmemizi sağlayan Mustafa Hocaya teşekkür ediyorum" dedi. 

Kaleci Fatih ise, "Mustafa hocaya sonsuz teşekkürler. İnşallah Türk futbolu Trabzonspor adına çok hayırlı bireyler oluyuruz. Tabi artık çok fazla konuşma vakti değil bir şekilde icraat zamanı. İnsanların beklediği sevinci yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. 

Caner ise, "inşallah Trabzonspor ile başarılara imza atacağız. Mustafa hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi 


Yusuf, "Öncelikle 8-9 senedir beklediğim imzayı atıyorum. Herkese teşekkür ediyoruz. Çok büyük destekler oldu bize. Memleketim olan Isparta'da da Davraz Kampını en iyi şekilde geçirip Trabzonspor'da oynamak için gün sayıyorum" dedi. 

Trabzonspor'da Yusuf'un 1461 Trabzon ile 3 yıllık anlaşması bulunurken Trabzonspor'a kiralık geldiği kaydedildi. Abdulkadir, Fatih ve Caner'in ise 5 yıllık imza attıkları ifade edildi.  

Burada konuşan Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, "Transfer dönemi sürdüğü tarihler arasında Trabzonspor oyuncu du averebilir oyuncu da alabilir. Biz dedikodular üzerinden iş yürüten kulüp değiliz. İş gerçekliğe dönüştüğü müddetçe el birliği ile imzamızı atarız" diye konuştu. 

YUSUF KİRALANDI

Fatih, Caner ve Abdulkadir'in ise 5 yıllık sözleşmeye imza attıkları kaydediliyor. 
Yusuf'un Trabzonspor'a kiralık olarak gelmesine ise Spotif Teknik Direktör Ünal Karaman, "Yusuf'un 1461 ile 3 yıllık sözleşmesi var. Onu kiralık olarak Trabzonspor'a aldık. İleriki zamanlarda bonservisini de alacağız" dedi.