Ligde geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı mağlup ederek kötü gidişe ‘dur’ diyen Trabzonspor, gözünü Çaykur Rizespor mücadelesine çevirdi... Bordo-Mavililer, bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanarak seri yakalamak, Beşiktaş kapışması öncesinde moral bulmak istiyor.

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı İstanbul’da tek golle yıkan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda ise Çorum Belediyespor’u uzatmalarda eleyerek gruplara kalmıştı. Bordo-Mavililer’de yeni hedef yarın oynanacak olan Karadeniz derbisi... Fırtına, kendi sahasında Çaykur Rizespor’u yıkıp bu sezon ligde ilk kez 2’de 2 yapmanın ve Beşiktaş deplasmanına moralli çıkmanın hayalini kuruyor.

Sakatlardan iyi haber...

Antrenmanlarda taktik provalara geçilirken, Karadeniz temsilcisinde sakat oyunculardan gelen iyi haberler teknik direktör Ersun Yanal’ın yüzünü güldürüyor. Bir süredir rutin temponun dışında kalan Castillo, Bero, Zeki ve Onazi’nin durumunun iyi olduğu, Rizespor karşısında oynama olasılıklarının her geçen saat yükseldiği öğrenildi.

Beşiktaş’ı izleyecek

Çaykur Rizespor mücadelesinden sonra teknik direktör Ersun Yanal ve kurmaylarının adresi İstanbul olacak...

Deneyimli hocanın salı günkü Beşiktaş-Napoli karşılaşmasını tribünden takip edeceği ve bir sonraki hafta için notlar alacağı gelen haberler arasında. Bugünkü son idmanın öncesinde futbolcularıyla bir kez daha görüşecek olan Yanal’ın, “Galatasaray galibiyetini taçlandırmak için Rize’yi de yenmeliyiz” ifadelerini kullanacağı dile getirildi.
Editör: TE Bilişim