Turkcell ile Trabzonspor iş birliğinde geliştirilen 61CELL hattı hizmete sunuldu. Turkcell ile Trabzonspor arasında yapılan anlaşmayla Türkiye'de ilk kez bir kentin plakasını taşıyan numaralar Trabzonspor taraftarı için 61CELL'de kullanıldı. Turkcell, 0561 ile başlayan ve 61 ile devam eden yeni hattı 61CELL'i Trabzonspor taraftarının kullanımına sundu. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 61CELL'in tanıtım toplantısında, 61 rakamının Trabzonlular için bir marka olduğunu belirterek, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın 561'li bir hat çıkarma önerisi ile 61CELL projesinin başladığını ifade etti.

TURKCELL ALTYAPISI
Trabzon'u "nabzı 61 atan şehir" olarak tanımlayan ve Türkiye'de bir ilk olarak, Trabzonsporlulara özel 0561 61 ile başlayan 100 bin numarayı hizmete sunduklarını anlatan Terzioğlu, "61CELL, en iyi hizmeti, en iyi içerik ve en iyi koşullarla sağlayan bir ürün oldu" diye konuştu.

Terzioğlu, "0561 61 numaralarının mülkiyeti Trabzonspor'un. Biz kendi vereceğimiz hizmetin en iyi ve en zengin olacağına ikna ettik Sayın Trabzonspor Başkanımızı ve 15 yıllığına 0561 61 numaralarının işletme hakkını Turkcell olarak aldık. Bu numaralar Turkcell'in altyapısı üzerinde hizmet verecek.

Burada bir gelir paylaşımı esasıyla Trabzonspor'a da katkı sağlayacağız. Ayrıca yeni Akyazı Stadı'nın da teknoloji altyapısını en hızlı ve en gelişmiş teknolojilerle donatacağız" açıklamasını yaptı.

100 BİN HAT HEMEN BİTER
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise 61CELL'in Trabzonsporluların 61 sevdasından çıktığını belirterek, "Turkcell'in desteğiyle nadide bir proje oldu. Tüm Trabzonsporluların buna büyük destek vereceğine inanıyoruz. Biz 61CELL'e o kadar önem veriyoruz ki bu sene kombinelerimizin satışını bile 61CELL ile başlatıyoruz. Yanına bir de forma koyduk. Ayrıca Turkcell'in finansman paketinden bize desteği geldi ki bunu da çok önemsiyoruz." diye konuştu.

Hedeflerinin 100 bin hattı bu sene çok kısa sürede bitirmek olduğunu dile getiren Usta, "Şu andan itibaren Trabzonsporlular bu hatları almak için büyük bir yoğunluk oluşturacaklardır. Turkcell bunlar içinden bir grup hattı da bize özel olarak tahsis etti. Biz de bunları Trabzonspor'a destek olması için açık artırmayla ayrıca satacağız" ifadesini kullandı.

61'İN MARKA DEĞERİ
Usta , bir soru üzerine, Turkcell ile yaptıkları bu iş birliğinin diğerlerinden çok farklı olduğuna işaret ederek, "Biz burada markalaşan 61'den hareket ediyoruz. Bunun gücü üzerinden ekonomik olarak da Trabzonspor'a olağanüstü katkı sağlayacak bir yolculuğa çıkıyoruz.

61'in gücü olmadan buna benzer iş birliğinde 300 bin sayılarını görmüştük. Şimdi 61'in getireceği dinamizm çok daha olağanüstü bir sonuç ortaya çıkaracak. 100 bin hat bile Trabzonspor'a ciddi ekonomik katkılar sağlayacak. Bu Trabzonspor için gelir artırma adına büyük bir katkı ortaya koyacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

61CELL'E ÖZEL FIRTINA TARİFELER
Turkcell, 61CELL aboneleri için "Fırtına 4GB" ve "Fırtına 8GB" adlı iki ayrı tarife hazırladı. 750 dakika konuşma, 1000 SMS ve 4GB internet paketinden oluşan "Fırtına 4GB" tarifesi 41 liradan, 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 8GB internet paketinden oluşan "Fırtına 8GB" tarifesi ise 61 liradan sunulacak. Bunun yanı sıra 61CELL'liler, GollerCepte 1967 Premium aboneliğine sahip olacak. Böylece taraftarlar Trabzonspor'un attığı her golü anında cep telefonlarından izleyebilecek. Atılan gol sayısı kadar 100 MB mobil interneti de haftalık olarak taraftarlara hediye edilecek. 61CELL'liler ayrıca 1GB hediyeli BiP, içinde 5GB bulunan Turkcell TV+ ve sınırsız fizy'e de ücretsiz sahip olabilecek. Taraftarlar yine ücretsiz sunulan ÇalarkenDinlet ile de Trabzonspor marşını arayanlara dinletebilecek. Dileyen 61CELL kullanıcıları ise tarifelerine ek olarak Turkcell 4.5G teknolojisini destekleyen akıllı telefonlardan da satın alabilecek.

TAKSiTLE FORMA VE KOMBiNE 
Turkcell mağazalarında taksitle forma ve kombine dönemi 61CELL hat sahibi olan Trabzonspor taraftarları kombine biletlerini ve formalarını taksitle Turkcell mağazalarından satın alabilecek. Taraftarlar formalarını Türkiye'de bir ilk olarak Turkcell Finansman AŞ aracılığıyla faturaya ek 12'den 36 aya kadar taksit imkanıyla alabilecek. Kombineler ise yine Türkiye'de bir ilk olarak tarifeye ek 12 ay taksitle 23 TL'den başlayan fiyatlarla sunulacak. Ayrıca 61CELL sahibi olan ilk bin Trabzonspor taraftarı takımlarının resmi mağazası TS Club'larda özel indirim şansına sahip olacak. Taraftarlar Türkiye'nin dört bir yanında bulunan TS Clublar'da anında 20 TL'lik indirim kazanacak.

'0561 610 00 00' USTA'YA
Konuşmaların ardından Terzioğlu, 61CELL'in ilk numarası olan 0561 610 00 00 hattını, Trabzonspor taraftarları adına kulüp başkanı Muharrem Usta'ya takdim etti. Usta, "Tüm Türkiye bu numarayı öğrendi. Bu numarayı nasıl kullanacağız. Ama arkadaşlar bir çare bulacaktır" esprisini yaptı. Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, 61CELL'in tanıtım toplantısına katılan futbolcular Mehmet Ekici, Fabian Castillo ve Luis İbanez'e de 0561 610 00 ile başlayıp forma numaraları ile biten hatlarını teslim etti.

'61' ŞAŞKINLIĞI
Tanıtıma katılan futbolculardan Mehmet Ekici, yeni sezonda taraftarı mutlu etmek istediklerini aktardı. Ekici, "Elimizden geleni yapıp başarılı olacağız. Herkesi stada davet ediyoruz" dedi. Bordo-mavili ekibin yeni transferlerinden Fabian Castillo ise 61. dakika şovunun taraftarlar için büyük bir şenlik olduğunu ve yeni statta dolu tribünler önünde bu şovu yaşamak için sabırsızlandığını vurguladı. Trabzonspor'un diğer yeni transferi Luis İbanez de, "Benim için 61 ile tanışmak çok komik oldu. Şehirde gezerken her yerde 61 gördüm. Hemen '61 numarayı giyen çok önemli bir futbolcu mu var?' diye sordum. Sonra anladım ki 61 yalnızca bir numara değil" görüşlerini paylaştı.