Trabzonspor, yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic, yeni transferleriyle yarın defa çıkacağı ilk hazırlık maçında tüm oyuncularına şans verebilecek. 

8 YIL SONRA İLK DEFA

Kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını yarın Türkiye saati ile 18.00'da Özbekistan Ligi ekiplerinden Lokomatif Taşkent ile Janbach Stadı'nda oynayacak. En son 14 Mayıs 2006 tarihinde oynanan Beşiktaş maçında bordo mavili takımın başında sahaya çıkan Halilhodzic, 8 yıllık aranın ardından bir hazırlık maçında yeniden takımın başında olmanın heyecanını yaşayacak.

YENİLER FORMA GİYECEK

Bordo mavili takımda bu sezon kadroya katılan Serdar Gürler, Salih Dursun, Batuhan Artarslan, Barış Memiş, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in de yarın oynanacak olan maçta ilk kez bordo mavili formayı giymesi bekleniyor. Daha önce TSİ ile 19.00'da oynanacağı açıklanan maçın Avusturya Futbol Federasyonu'nun güvenlik gerekçesiyle yaptığı düzenleme sonucunda yerel saatle 18.00'a alındığı belirtildi.