1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay,deplasmanda alınan bir ğuanın önemli olduğuna dikkat çekerek, "Buraya gelirken beraberlik belki çok iyi sayılabilirdi. Deplasmanda 1 puan iyi ve önemliydi. Ama şu anda çok acı veren bir beraberlik yaşadık.

İlk yarıda daha etkili olan taraf olmamıza rağmen ikinci yarı rakibin koridorlarını kapatıp oyunu tutmak ile uygulamayı düşündük. Biz bugün biraz dikkatsizdik. Kısmet olan kısmı elde edemedik. İkimiz açıdan çok yararlı olduğunu söyleyemem. Deplasmanda alınan bir puanda önemlidir. Yolumuza devam edeceğiz. Bakalım tünelin sonunda ışığı görecek miyiz" dedi. 
 
Bugün sahada ligin iki iyi mücadele eden takımı olduğunu dile getiren 1461 Trabzonlu oyuncu Emrullah Kokoç ise, "Rakibimizi iyi analiz ederek buraya gelmiştik. Oyuna da iyi başlamıştık ve golü de bulmuştuk. İkinci yarıda yediğimiz golde bireysel hatadan dolayı oldu. Bu hatalarımızı düzeltip önümüzdeki maçlarda tekrarlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Manisa'ya galibiyet için geldiklerini belirten Abdülkadir Özdemir ise, "Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İkinci yarı üzerimize geleceklerini biliyorduk. Bizde kontra ataklarla oynamaya çalıştık. Birkaç pozisyonda bulduk ama değerlendiremedik. Daha sonra son dakikada golü kalemizde gördük. Son dakikada berabere kaldığımız için üzgünüz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim