Bu sezon Trabzonspor’da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Onur Kıvrak için bordo-mavili yönetim harekete geçti.
 
İspanya La Liga’dan Sevilla ile Valencia’nın sezon başından bu yana takip ettiği ve Manchester United’ın da listesinde olduğu iddia edilen başarılı kaleci için yeni bir plan hazırlayan Trabzonspor Yönetimi, yıldız futbolcunun geçen yıl 2016’ya kadar uzatılan sözleşmesinde yazan ''7.5 milyon euroya serbest kalır'' maddesini ''15 milyon euroya serbest kalır'' maddesine çevirmek istiyor.

Onur’un yuvadan uçmaması için ayrıca yıllık 900 bin euro ve maç başına da 13 bin euro alan yıldızlarına garanti ve maç başı ücretinde iyileştirme yapacak olan bordo-mavili yönetim, milli kalecinin garanti ücretini 1.3 milyon euro seviyesine çekecek. Onur Kıvrak’ı elinde tutmak için 15 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Trabzonspor Yönetimi, milli kaleci için şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir teklif olmadığını ancak bazı menajerlerin milli file bekçisi için araştırmalar yaptığını dile getirdi.

Olası resmi teklif durumunda kararı tam anlamıyla Trabzonspor yönetimine bırakacak olan Onur, daha önce de bazı Süper lig takımlarından kendisine ulaşan teklifleri geri çevirmişti.