Başkandan 6 maç cezaya sert tepki gösteren Hacıosmanoğlu "Adaletlerine inanmıyorduk, taraf olduklarını da ortaya koydular İstanbul'da 5 bin kişi sahaya giriyor 4 maç veriyorsun. Duruşma yapılması için itiraz edeceğiz". Dedi.

Hacıosmanoğlu, "Adam mı öldürdük?" dedi. Trabzonspor- Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK'nın verdiği 6 maçlık cezayı 'adaletsizlik' şeklinde yorumlayan Hacıosmanoğlu, "Adaletlerine inanmıyorduk zaten, şimdi taraf olduklarını da ortaya koydular" diye konuştu. "Tamam, olayları elbette onaylamıyoruz. Lakin İstanbul'da 5 bin kişi sahaya giriyor, 4 maç veriyorsun. Burada ise sahaya yabancı maddeler atılmış. Ceza olarak küfürden 1, olaylardan 2 ya da 3 maç verirsin. Ama 6 maçlık ceza çok ağır" ifadelerini kullandı. Cezaya, duruşmalı yapılması konusunda itiraz edeceklerini vurgulayan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: 

Gelecek yılın dizaynı 
"Adam gibi bir karar alsalardı elbette itiraz etmeyecektik. Ama bu cezadan anlaşılıyor ki beyler bu seneyi bitirip gelecek yılı da dizayn etmeye çalışıyorlar.Yazıktır, ayıptır, günahtır. Onların adaletsizliği var ise Allah'ın da bir adaleti var. Elbet bir gün tecelli edecektir." Türk futbolunun adaletli ve adil bir yönetime ihtiyaç duyduğunu da kaydeden Hacıosmanoğlu, "Adaletli olmayanlardan adil ve temiz kararlar vermesi beklenemez. Futbol temizlenmeli" 
dedi. 

Kaynak: Fotomaç / Ulaş ÖZDEMİR
Editör: TE Bilişim