Trabzonspor maçında hakem Özgür Yankaya'nın maçı etkilediğini düşünen Eyüp Arın, "Her hafta hakemler tarafından katlediliyoruz. Zannedersem Adana'mızın bir lobisi yok. Tek başına bir şeyler yapmaya çalışan bir Başkan var,  takdir edersiniz takımı nerelerden aldı. 

Bu haftaki kararlar bardağı taşıran son damla oldu. Maç sonu demecinde dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Art niyet aramamak istiyorum fakat tablo ortada, takdiri kamuoyuna bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

"Edgar, Mustafa Yumlu'dan özür dilemedi"

Mustafa Yumlu'nun, "Pozisyon kesinlikle penaltı, Edgar benden özür diledi" açıklamasıyla ilgili olarak ise Arın, "Pozisyonun abartıldığını düşünüyorum. Günü kurtarmak adına bu tip şeyler olmasa. Edgar'ın özür dilediğinden haberim yok, dilediğini düşünmüyorum. Pozisyonun kırmızı kartla ilgisi yok. Keşke bu olaylar yaşandıktan sonra yaptırımlar uygulansa. Sonuçta mücadele ve emek veriyoruz. Bu emekler bu kadar basit alınmamalı" dedi.

"Muhtemelen ceza alacağım"

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün yeni teknik direktör için arayışlarının devam ettiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Başkanımızın arayışları devam ediyor, konuyla alakalı kamuoyuna paylaşımı olacaktır. Kayseri maçında muhtemelen ben takımın başında olmayacağım. Ceza alacağımı düşünüyorum, sözlerimin arkasındayım" diye konuştu.

-Futbolculara küfür ve hakaret mi edelim?

"Maç sonunda bir yorumcu için kendini bilmez densiz demiştim. Yorumcu benimle alakalı, yaptırım gücü yok demişti. Yaptırım çok farklı bir şeydir. Kadromu her zaman ben kurdum, sadece Bursaspor maçında Engin İpekoğlu ter idmanında bıraktığı için onun kadrosuyla maça çıktım. Yaptırım uygulamak için futbolculara küfür ve hakaret mi edelim. Ben hayatım boyunca böyle şeyler yapmadım. Hep bir duruşum oldu. Televizyonlarda yorumcularında örnek olması gerekir"

Editör: TE Bilişim