Mehmet Ali Yılmaz'a yakınlığı ile bilinen Adem Söğüt'ün Sadri Şener için açtığı "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" pankartı "kulüp bedava bilet veriyor" söylentilerine yol açmıştı.

Adem Söğüt "Ben Mehmet Ali Yılmaz'ın yaptığı açıklamaların noktasından virgülüne kadar arkasındayım. Trabzonspor Kulübüne tepkimizi Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'a yapılan haksızlıklardan dolayı gösterdik.Tekrarlanması durumunda yine gösteririz." şeklinde konuştu.

"ŞİKE OLAYLARINDA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt sözlerine " Açılan pankart tamamen benim şahsi fikrimdir. Yazılan herşeyi ben kendim planladım, belirledim ve astım. Bunun sebebi Sadri Şener'in şike olaylarında kendini yalnız hissetmemesi gerektiğini düşündüğümüz içindir. Kulübün en son bedava bilet vereceği isim benimdir. Ben Sadri Şener'i ayrı tutuyorum fakat yönetileri beğenmiyorum ve bu kulübü yönetecek kapasitede bulmuyorum.  2010-2011 sezonu şampiyonluğuna bir Trabzonsporlu olarak inandığımız için sadece bu konuda desteğimizi sonuna kadar vereceğiz." şeklinde devam etti.

"BİLETLERİ BEDAVA DAĞITIYORUM"

Kendi bulduğu sponsporlar ile bilet aldığını açıklayan Adem Söğüt " bu sezon biletleri tamamen ücretsiz dağıtmayı planlıyorum. Kasımpaşaspor maçında çok güzel bir görüntü ortaya koyduk. Bundan sonra da aynı görüntüyü sergilemek tribünde takımımızı desteklemek istiyoruz. Kimse bu sezon verdiğim biletler için bana bir kuruş ödeme yaptığını söyleyemez." diyerek sözlerini noktaladı.

Adem Söğüt'ün HaberTS.com'a yaptığı özel açıklamaların bir kısmı;



Editör: TE Bilişim