Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, 27 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. 

Adem Büyük, yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında topladıkları 5 puanın kötü olmadığı aktararak, şöyle konuştu:

"Aslında ilk 3 haftada şanslı olsaydık 9 puan yapabilirdik ama 5 puan da kötü sayılmaz. Maçlarda geriye düştükten sonra rakiplerimizi yakaladık ve bu bizim alışkanlığımız oldu. Mersin İdmanyurdu maçında ikinci yarıda oynadığımı oyun bizim gerçek kimliğimizdi. Ama kazanmıyorsan da kaybetmeyeceksin. Sezon sonu 1 puanın bile büyük önemi oluyor." 
 
Takımda kaybetmeyi kabullenen oyuncu bulunmadığını ve en büyük özelliklerinin bu olduğunu anlatan Adem, Trabzonspor maçıyla ilgili ise şunları kaydetti:

"Trabzonspor maçının çok zevkli olacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un yeni bir takım olması bizim için bir avantaj. Birbirlerini çok fazla tanımıyorlar. Takım kurguları tam oturmadı. Bunu lehimize çevirmek istiyoruz. Trabzonspor köklü ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Ne olursa olsun rakibimiz iyi bir ekip. Son zamanlarda yaşadıkları sıkıntılar onlar için artı motivasyon olabilir. Trabzonspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz ve bunu yapabilecek güçteyiz. Üç puan alamasak da kaybetmeyerek döneceğimizi düşünüyorum."

"GOL KRALLIĞINDA BEN DE VARIM"

Gol kralı olmayı çok istediğini anlatan 27 yaşındaki futbolcu, "Bu sene gol krallığında çok aday olacak. Ben de gol krallığına adayım ve gollerime devam edersem bu amacıma ulaşabilirim. Daha çok erken ama rekabet fazla olacak. Gol krallığı rekabetinin içinde olmak istiyorum" diye konuştu.