Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ali Uzunay twitter üzerinden Adnan Aybaba'nın Trabzonspor hakkında ağır sözlerine  sert çıkmıştı.

Bir kanalda yayınlanan programda sunucu Aybaba'ya Trabzonspor yöneticisin tweetlerini okuyunca olanlar oldu.

Trabzonspor yöneticisi Ali Uzunay'a ağır sözler söyleyen Aybaba, Trabzonspor eski fubolcusu Lemi Çelik'i iŞin içine çekerek, " Biz yıllarca bu sporun içerisindeyiz. Ne konuşmalar yaptık ne eleştiriler yaptık. Federasyon başkanlarına kulüp başkanlarına medeni şekilde oturduk anlaştık. Sen kimsin ya madem bana laf edeceksin önce sen adam olda Trabzonspor'u bir yerlere getir. Şu hale bak nedir Lemi kim? o adam yıllarca Trabzonspor'da forması giymiş. Ama kimse kimseyi seyretmiyor. Lemi'de burada ne güzel savunuyor. Savunacak şeyleri savunuyor. Bu programı Ali Uzunay mı yönetiyor. Çoluğum çocuğum ekmeğiyle oynayamazsın. " dedi. 

Adnan Aybaba Trabzonspor hakkında söylediği ağır sözler sonrası Ali Uzunay'in da tweetleri görünce çark ederek, "Ben Trabzon halkına Trabzon taraftarına saygı duyuyorum. Ben diyorum ki siz hata yaptınız. Bir kupa diye tutturdunuz. Adalete güveniyoruz, adalete sığınıyoruz.  Adalet sana bu kupayı vermiyor kardeşim. Adalete saygı duyuyorsan bir kupaya takıldın gittin. Bu takımın haline bak transferler tutmuyor. Başarısızlık var. Avrupa'ya Juventus maçına çıkıyorsun Avrupa'da başarılı olmuş hocanı bir hafta önce gönderiyorsun.  Ben Hami'ye bir saygısızlık etmiyorum ki devam etsin gitsin. Ama sen hocanı niye gönderiyorsun" ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin şikeden suçlu bulunan başkanının yönlendirmesi ile açıklama yapan Sivaslı balıkçıların sözlerine inanarak programa balık getiren Adnan Aybaba madara olmuştı
Editör: TE Bilişim