Polonya Milli Takımı formasıyla Karadağ karşısında bir gol kaydeden Adrian Mierzejewski, Trabzonspor’da oynayamamasının kendisini olumsuz etkilemediğini dile getirdi.
 
Polonya basınına konuşan Adrian, “Eleştirilere rağmen hocamız Fornalik bana güvendiği için çok mutluyum. Podgorica’daki golüm ona bir teşekkürdü. Sahaya gol atmak ve bunu başararak bazı insanlara kendimi ispat etmek için çıkmıştım. Takımda yer hak ettiğimi herkese gösterdim” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in basın toplantısında, kadroya giremediği için morali bozuluyor ve kadroya girmek için çaba göstermiyor buda kendisini geriletiyor dediği Adrian cevap niteliğinde açıklama yaptı.
 
Ludovic Obraniak ve Maciej Rybus’un yokluğunda milli takımın Moldova ile yapacağı karşılaşmada da sahaya çıkacak olan Adrian, Trabzonspor’da henüz forma şansı bulamamasını da değerlendirdi. 26 yaşındaki oyuncu “Trabzon’da bir aydır oynayamamam moralimi bozmadı. Kendimi çok iyi hissediyorum, hem milli takımda hem de ligde oynamaya hazırım” şeklinde konuştu ve milli takımdaki başarılı performansıyla Trabzonspor’da da formaya talip olduğunu göstermiş oldu.

Editör: TE Bilişim