Gruptaki favorinin şüphesiz Lazio olduğunu belirten oyuncu, son olarak Şampiyonlar Ligi’nde Inter’i deplasmanda yendiklerini hatırlatarak, Lazio’nun da yenilmez bir takım olmadığını söyledi ve Roma’ya galibiyet için gideceklerini iddia etti. Legia Varşova teknik direktörü Jan Urban’ın, grupta ikincilik için Trabzonspor’la çekişeceklerine yönelik yorumu hatırlatılan Adrian, “Aynı fikirde değilim. Avrupa Ligi gruplar seviyesinde zayıf takım yoktur. Apollon da tehlikeli olacaktır, özellikle kendi evinde” diye konuştu.

“Geçen sezon ortalama bir performans gösterdik, kulüp yönetimi de kadroyu güçlendirmeye karar verdi. Malouda ve Bosingwa transfer edildi, ayrıca yeni bir forvet transferi konuşmaları da var” diyen Polonyalı oyuncu, kendi performansıyla ilgili de yorum yaptı. Gazetecinin “Türkiye’deki en iyi dönemin mi bu?” sorusunu yanıtlayan oyuncu, “Şu anda şikayet edebileceğim bir şey yok ancak daha önce de Trabzonspor’da güzel zamanlarım oldu tabii, Türkiye kupasında birkaç gol atmıştım. Ancak şimdi hem Türkiye liginde hem de Avrupa’da daha çok gol kaydetmek istiyorum. Avrupa arenasındaki gollerin daha değerli olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Adrian Mierzejewski, Polonya Milli Takımı'nın 6 Eylül'de Karadağ ve 10 Eylül'de San Marino ile oynayacağı FIFA Dünya Kupası grup eleme maçlarında forma şansı bekleyecek.