Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmayı izleyen Başkan Sadri Şener'in antrenman sahası yanındaki ormanlık alanda dakikalarca telefonla konuşması, "Stoper pazarlığı yapıyor" esprilerine neden oldu.

İKİ FUTBOLCUYA KAFA İZNİ

Trabzonspor'un Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Belek'teki Gloria Football Center'da yaptığı çalışmaya, hazırlık maçlarında diğer futbolculardan fazla oynadıkları için dinlendirilen Celustka ve Emerson ile sakatlıkları bulunan Volkan, Olcan ve Sapara katılmadı. Beşiktaş maçında ilk 11'de görev alan futbolcular ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynayarak antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

BAŞKAN AĞAÇLAR ARASINDA

Antrenmanı izleyen ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir süre görüşen Başkan Sadri Şener de, sık sık antrenman sahasının yanındaki ormanlık alana giderek telefonla görüştü. Başkan Şener'in antrenman boyunca elinden telefonu düşürmemesi, "Başkan stoper transferini bitirmek için işi sıkı tutuyor" esprilerinin yapılmasına neden oldu.