Ali Ağaoğlu'nun, 2005 Yılında Nuri Albayrak'ın başkan olması halinde Trabzonspor'a yıldız transfer sözü günlerce yazılı basının gündeminde yer almasına rağmen gerçekleşmeyen transfer haberi Trabzonspor taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Hacıosmanoğlu ile uzaktan akraba olan Ali Ağaoğlu, Trabzonspor'a yine yıldız transfer sözü verdi. Yıldız transferi için Ağaoğlu’nun 10 Milyon TL gibi bir bütçe ayırdığı yaklaşık 2 aydır Trabzonspor taraftarının gündeminde. Ağaoğlu’na yakın kaynakların bu transferin de gerçekleşme ihtimalinin zor olduğu yönünde iddiaları var.

AĞAOĞLU’NUN YALAN HABERLERİ

Nuri Albayrak döneminde çıkan haberlerin üzerine gerçekleşmeyen transfer, Ağaoğlu’nun son olayı değildi. Trabzonlu mobilya ustalarının yaptığı ahşap araba günlerce Türkiye gündeminde yer almıştı. Ağaoğlu, arabaya talip olmuş ve “3 Milyon TL’ye satın aldı” yönünde çıkan haberler ile Türkiye’yi sallamıştı. Milyonlarca kişi Ağaoğlu’nun bu alışverişini günlerce konuşurken, “Laz Rover” isimli aracın ödemesini denildiği gibi yapmadığı ve araba ustasını zor durumda bıraktığı öğrenildi.