Trabzonspor'da gündemini en çok merak edilen sorusu yeni teknik direktörün kim olacağı... Yerel seçeneklerden Sadi Tekelioğlu, Samet Aybaba seçenekleri ön plana çıkarken, başkan Ahmet Ağaoğlu, bu konuda bir atak daha yaptı.  

 Ağaoğlu, çok genç bir Alman teknik direktörü göreve getirmek istiyor. Hedefteki isim Hoffenheim'in 30 yaşındaki çalıştırıcısı Julian Nagelsmann...  

Hoffenheim'ın Bundesliga 1'de üçüncü olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesinde büyük payın olan Nagelsmann'ı iknâ etmek ilk planda zor gözüküyor; ancak başkan Ağaoğlu, genç çalıştırıcıyla birebir görüşecek. Ağaoğlu, bu görüşme için Cumartesi günü Almanya'ya gidecek.  

1987 doğumlu teknik adam, beş büyük lig içinde en genç isimlerin başında yer alırken 3 sezonda toplam 82 lig maçına çıktı ve 1,71 puan ortalaması yakaladı. Nagelsmann yönetimindeki Hoffenheim, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir'in grubunda yer almış ve Abdullah Avcı yönetimindeki takımı sahasında 3-1 yenerken İstanbul'da 1-1 berabere kalmıştı (Ajansspor)