İptal edilenlen üyelerin arasında ünlü şarkıcı ve oyuncunun da yer aldığı iptal listesinde, kendi ödemesini yaparak üye olan çok sayıda Trabzonsporlu mağdur edildi.

Mahkemeden, Trabzonspor Genel Kurulu'ndan ve Trabzonspor Divan Kurulu'ndan onaylı olarak üye olan kişilerin anlamsız şekilde iptal edilmesi ve üyelerin itiraz etmemeleri halinde yeniden ücret ödemeden üyelik başvurusu yapabilmesine anlam verilemedi.

Trabzonspor'un 24120 sayılı üyesi, eski Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı yapan Sadık Soylu, Trabzonspor yönetiminin hukuksuz ihraç kararının ardından Ahmet Ağaoğlu'nu mahkemeye vereceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da amcasının oğlu olan Sadık Soylu gibi çok sayıda üyenin de mahkeme yoluyla hakkını araması bekleniyor.

ÖNCE SİLİYORLAR SONRA ÜCRETSİZ ÜYE YAPIYORLAR!

Yasal yollardan üyelikleri iptal edilemeyince, yasa dışı yolla üyeleri hukuksuz silen ve daha sonrasında ücret almadan üyeliklerin kabul edileceğini beyan eden Trabzonspor'un mahkeme kapılarında sürünmesinin yolunu açan yöneticiler ise sessizliğini koruyor.

Editör: TE Bilişim