Mustafa Akçay'ın başa geçmesiyle birlikte oynadığı 8 maçta hiç yenilgi yüzü görmeyen Trabzon, Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı devirmenin planlarını yapıyor. İlk 11'e Bosingwa ve Malouda'yı da dahil edecek olan başarılı hoca lige galibiyetle başlamak istiyor.

Avrupa arenasında fırtınalar koparan Trabzonspor, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Ligin ilk haftasında Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Mustafa Akçay, zafere gidecek kadroyu netleştirmeye başladı. 8 maçtır kaybetmeyen bir takım olarak İstanbul’a gidecek olan Fırtına’da özellikle Bosingwa, Malouda, Aykut, Henrique gibi isimlerden çok şey bekleniyor. Başarılı hocanın sistemini bozmayı düşünmediği ve Beşiktaş karşısında hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya  çıkacağı bildirildi. Dinamo Minsk maçlarında sonradan oyuna dahil olan Malouda’nın bu dev maçta ilk 11’de yer alacağı ifade edildi. Deneyimli hocanın idmanlardaki performansıyla takım arkadaşlarına iyi örnek olan Bosingwa’nın da Beşiktaş maçına kadar lisansının çıkarılmasını istediği ve ona bu zorlu müsabakada şans vereceği belirtildi.

Kasetler izlendi

Teknik heyet Beşiktaş’ın tüm hazırlık maçlarının kasetlerini izleyerek rakibini nasıl ‘tuş’ yapabileceğinin planlarını hazırlıyor. İdmanlarda devamlı hücum taktiği deneyen Akçay’ın sahaya şu 11’le çıkması bekleniyor. Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Giray, Kadir, Aykut Akgün, Colman, Volkan, Malouda, Olcan ve Henrique. 

Volkan idmanda

Öte yandan Bordo-Mavililer, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mustafa Akçay yönetimindeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan Yusuf, Abdulkadir, Onur, Zokora, Bamba, Adrian, Aykut Demir katılmadı. Eşinin doğum yapmasından dolayı izinli olarak ABD’ye giden Volkan Şen, Trabzon’a dönerek dünkü idmanda yer aldı. Ayrıca sakatlığı bulunan Janko’da takımdan ayrı çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi. Oyuncuların, Akçay’ın gözüne girebilmek için büyük çaba harcaması ise dikkatlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilişim