Mustafa Akçay futbolcularını uyardı: "Bundan sonra puan kaybedemeyiz. Yeteri kadar puan kaybettik. 15 maç hepimizin kaderini belirleyecek. Bu formanın kıymetini bilin. Hangi takımda oynadığınızın farkına varın"

Trabzonspor, Akhisar maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından dün devam ederken, teknik direktör Mustafa Akçay, futbolcularını sert şekilde uyardı. Çaykur Rizespor maçının özellikle ikinci yarısındaki sergilenen futbol eleştiri konusu olurken, Akçay, oyuncularına 'sorumluluk' vurgusu yaptı. İkinci yarıda oynanacak her maçın zor geçeceğinin altını çizen Akçay'ın, pazar günü oynanacak Akhisar Belediye sınavının da bunlardan biri olduğunu belirterek, "Bundan sonra puan kaybedemeyiz. Yeteri kadar puan kaybettik. 15 maç hepimizin kaderini belirleyecek" dediği belirtildi.

BiZE HiÇ YAKIŞMIYOR
Akçay'ın konuşmasını şöyle sürdürdüğü vurgulandı: Ben bu işten karnımı doyurup, aileme ve çocuklarıma bakıyorum. Bazıları bunun farkında olmayabilir ama hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Ama kaptan olarak gemiyi en son ben terk ederim. Herkes kendine çekidüzen versin. Daha çok sorumluluk alın. Bu formanın kıymetini bilin. Hangi takımda oynadığınızın farkına varın. Yerimiz bize yakışmıyor. Bu şehir ve taraftar bizden bunu bekliyor. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmam.
Editör: TE Bilişim