Mustafa Akçay maç sonunda, "Müsabakanın büyük bölümünde oyuna hakim olan oyunu istediğimiz gibi hareket ettirebilen anlayışla oynadık. Beşiktaş gibi güçlü rakibe karşı cesur oynadık. Gol pozisyonları da bulduk. Son 5 dakikada ki geriye yaslanma refleksi ve bir de markaj oyuncuları olmasına rağmen santraforların serbest bırakılması golü yapması bizi üzdü. Ama genel olarak baktığımızda oyunun kalitesi, maçı istemek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak olmak bizi sevindiriyor. Ancak 3 puan ile başlasak farklı bir ambians yaratılabilirdi. Sonuçta sevdiğinizi elde edemiyorsanazı eldekini sevmelisiniz mantığı ile hareket edersek 1 puan kazandık. Çokta üzülmüyororuz. 3 puan olabilirdi. Futbolun ofansif yanı adına önemli. Kontra atağı sürdürme adına önemli işler yaptık. Sonuçta karşımızda Beşiktaş'tı saygı duymak lazım. 

Adrian' almamız, 70' yaklaştı. Oyunu artık elimizde tutmak istedik. Risk alıyor rakip. Savunma önünde hareketlilik yüksek bir takım. O alanı geçit vermeden önlemek adına savunma anlayışı daha iyi olan bir oyuncu koyduk. Adrian'ın oyunda kaldığı süre bakımından memnunuz. 

Emre'nin maç eksiği olması noktasında oyuna yeni bir oyuncu koymamız gerekti. Henrike ile yaptık. Henrque'nin seçim ile ilgili problemi var. O seçimleri daha iyi yapsa farklı olabilirdi." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim