Mustafa Akçay “Oyunun ilk yarısı ile ikinci yarısını farklı olarak algılamalıyız. İkinci yarı da oyun tempomuz ve istediğimiz bana göre maçı geri getirdi. Rakibimizi geçmemiz gerekiyordu. Kaldı ki sezon başından bu yuna kendi sahamızda oynadığımız maçları kaybetmiyoruz.
 
Nazar göz değmesin. Her türlü stratejik açıdan önemli müsabakaydı. İyi hazırlandık. Rakip ilk yarıda bizden pozisyon olarak daha zengindi. İkinci yarı dengeledik ve öne geçtik. Hak ettiğimiz galibiyet olarak görüyorum. Futbolda her oyuncu aktif olarak rol alır. Bugün de oyuncularımızın hepsi çok arzulu ve istekliydi. Ama Onur’da bize müsabakayı çeviren oyuncuların başında geliyor” dedi. 

YARDIMLAŞMA BİRAZ DAHA…
İlk yarı ve ikinci yarı da farklı oyunları ise Akçay, “İkinci ve 3. Bölgede ki topa sahip olma sayımızın düşmesi ilk yarı rakibe daha fazla topla oynama şansı verdi. İkinci yarı bunu biraz daha dikkatli hale getirdik. Bir birimize yardımlaşmamızın biraz daha olması topun bizde kalmasını sağladı. İki taraflı bakıyoruz. Ama buna rağmen biz yine 2. Ve 3. Bölgede ki şansımızı ve başarımızı çok daha yukarı çıkarmalıyız. İstediğimiz oyun kalitesini hala üst seviyeye taşıdığımız söylenemez” diye konuştu. 

HAKSIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM
Hafta içinde oynanacak Apollon maçıyla ilgili ise Akçay, “Avrupa liginde ki oyun ve konsantrasyonumuz haksızlık yapmak istemiyorum ama sanki ligden daha iyi gibi gözüküyor. Umarım kızmazlar. Ama gerçek bu. O müsabakayı evde oynamış olmamız ve seyircimizin de arkamızda olması evet geçebiliriz. Evet Avrupa liginde bir üst tura geçebiliriz. Hak ettiğimizi de düşünüyorum” dedi