Trabzonspor’un genç oyuncusu Emre Güral, Trabzonspor, forvet arayışları ve Malouda ile ilgili konuştu. Emre, Deriy City maçıyla ilgili olarak, “Öncelikle yendiğimize mutluyuz O iki gol olmaması lazımdı. Olacak olan şeyler. Böyle bir avantajlı skorla oraya gittiğimizden memnunuz. Orada da iyi bir sonuç alıp turu geçmek istiyoruz” dedi.

Trabzonspor’da ki forvet arayışları ile ilgili olarak ise, Emre Güral, “Yok olumsuz yönde etkilemiyor. Herkes işini apacak. Biz futbolcuyuz. Hepimiz sahada olmak istiyoruz. Bunun için hepimiz sahada göstereceğiz. Kim gelirse gelsin Trabzonpor’a kimin faydası olacaksa bundan memnun olurum” dedi.

Malouda’nın transferi ile ilgili olarakda Emre, “Malouda’nın katkısı bize olacak. Dünya starı bir oyuncu. Başarılara imza atmış bir oyuncu. Biz çok memnunuz onun burada olmasından. Biz çok şey öğrenebiliriz. Onun fizik açısından antrenmanları yediği zaman bize çok faydalı olacaktır” diye konuştu.

Emre hedefleri ile ilgili olarak ise, “Benim hedefim çok dakika sahada geçirmek. Benim hedefim bu. Geçen sene tecrübe kazandım. Saha dışındaydım. Bu sene sahada olmak istiyorum. Gollen kendime ve takıma katkı yapmak istiyorum. Bu benim hedefim” dedi.