Akhisar Belediyespor, Gediz kale arkasının tamamını Bordo-Mavili taraftarlara ayırdığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor 28. haftada 7 Nisan Pazar günü saat 16.00 da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.
 
Sakatlığı süren Sani haricinde takımda eksik bulunmazken Gekas ve Kenan Özer takımdan ayrı düz koşu yaparak idmanı tamamladı. Takım birlikte idmana başlayan Sertan Vardar'ın ise idmanda ayağı çekme yapınca yarım bırakmak zorunda kaldı.
 
Gediz'in tamamı Trabzon'a
 
Yeşil-Siyahlılar, ilk gün idmanında düz koşu, tek top kapmaca ve çift kale maç yaparak günü tamamladı. Akhisar Belediyespor'un Trabzon önünde seyirci desteğine ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Akhisar Belediyespor Asbaşkanı Latif Çakmak şunları kaydetti;
 
"Fenerbahçe karşısında istekli başladığımız mücadelemizin devamını getiremedik, Artık bu maç bitti daha fazla konuşmanın mantığı yok. Önümüzde bir Trabzonspor maçı var, bu maçta da her zaman ki taraftarımıza ihtiyacımız var herkesi stada bekliyoruz.
 
Trabzonspor taraftarı için Gediz Kale Arkası tribününün tamamını ayırdık. Bunun haricinde Akhisar Belediyespor taraftarlarının arasına rakip takımın taraftarları alınmayacaktır. Trabzonspor'dan 3 puan alarak umutlarımızı tazelemek istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim