Ak Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile Trabzonspor'daki son gelişmeler ile ilgili sohbet etti.

TRABZONSPOR EN BÜYÜK MARKADIR

Trabzonspor'un şehrin en önemli can damarlarından biri olduğunun altını çizen Atalay, Avni Aker'de Napoli ile oynanacak UEFA Kupası 2. tur maçında takımına başarılar diledi. Atalay, "Trabzonspor, Trabzon’un en büyük projesidir. Şehrin ekonomisine, turizmine, marka değerine en büyük katkıyı Trabzonspor veriyor. Bu markayı daha da büyütmek elimizde. Aynı zamanda Trabzonspor sayesinde diğer markalarımızı da oluşturup tanıtabiliriz. Bunun için kimseyle kavga etmeden birlik beraberlik içerisinde çalışmalıyız" diye konuştu.

AKYAZI’NIN GERÇEK MİMARIDIR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Atalay'a siyasi hayatında başarılar dilerken, "Sayın Atalay geçmişte Trabzon'a ve Trabzonspor'a çok önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerine inşallah siyasette de devam edecek. Kendisine başarılar diliyorum. Trabzon'un böyle değerli isimlere ihtiyacı var. Biz biliyoruz ki Sayın Atalay Akyazı'nın gerçek mimarıdır. Projenin gecikmesini isteyenler varken Atalay işi hızlandırmak için Meclis'te çaba göstermiştir" dedi.