Ancak özellikle Gaziantepspor maçı sonrası takıma yöneltilen ağır eleştirilerden yönetim olarak üzerlerine düşeni de aldıklarını söyleyen Başkan Usta, daha yolun başında olduklarını söyledi. Usta, Trabzonspor'un kadro ve takım olarak çok yeni olduğunu belirterek, "Takımın neredeyse tamamı yenilendi. Oyuncuların hepsi yenilendi. Geçen seneden elimizde miras yok. Geçtiğimiz sezondan 11'de oynayan 2-3 oyuncumuz var. O yüzden sabır bizim anahtarımız olacak" diye konuştu.

BUNU ZATEN BİLİYORDUK 
Usta, devre arasına kadar inişli çıkışlı bir grafik sergileyebileceklerinin de altını çizerek, "Böyle bir sonucun ortaya çıkabileceğini zaten biliyorduk. Sezonun ilk yarısında zamanla bir iskelet kadro oluşacaktır. Sonrasında ise onun üstüne yerleştirmeye başlayacağız. Ondan sonrası daha iyi olacak. Yapılamayan sağ bek transferi de çok konuşuldu, eleştirildi. Ancak takımın menfaatlerine göre davranmalıydık. İlla oyuncu almak için transfer yapmadık" diye konuştu.

AKYAZI SPONSORU İÇİN GERİ SAYIM
Trabzonspor yönetimi, Akyazı Stadı için yaptığı sponsorluk görüşmelerinde önemli mesafe kat etti. Yönetimin bir yabancı ve bir yerli firma ile görüşme yaptığı, rakamlar üzerindeki farkların ise önümüzdeki günlerde giderilebileceği belirtildi. Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın bizzat yürüttüğü sponsorluk görüşmelerinde, Beşiktaş'ın ünlü iletişim firması Vodafone'dan aldığı rakama yakın bir ücret istediği öğrenildi.

Fotomaç / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim