Tam bitmeden taraftarını ağırlamak istemeyen Trabzonspor, çalışmaların aralıksız sürdüğü futbol mabedine Adanaspor maçıyla merhaba diyecek

Trabzonspor camiasının merakla beklediği Akyazı Stadı’nda çalışmalar gece gündüz sürüyor. Daha önce yapılan planlamaya göre Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor maçını Akyazı Spor Kompleksi’nde oynamanın hesaplarını yapan Trabzonspor’da taşınma süreci birkaç hafta sarkmış görünüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, geçiş işleminin aceleye getirilmeyeceğini, TOKİ’den stadı eksiksiz devralarak taraftarlarlara kötü bir görüntü izletmemek istediklerini belirtti.

Avni Aker’de son maç Antalya

Statta resmi açılışının planlandığı gibi 18 Aralık’ta yapılacağını, ancak Antalyaspor maçının Akyazı’da oynanmasının uygun olmadığını ifade eden Gökhan Saral, şunları söyledi: “Saha zemini, genel kontroller, test aşaması ve devir işlemleri biraz daha zaman alacak gibi görünüyor. Bu kadar bekledik, son dakikaya sıkıştırıp taraftara kötü bir görüntü izletmek, stadı eksiklerle açmak istemiyoruz. Akyazı’ya geçiş için Antalyaspor maçının uygun olmadığı görülüyor. Bu maçta Avni Aker’i tıklım tıklım doldurup, alın teri ve başarılarla dolu stadımıza veda için taraftarımıza büyük görev düşmektedir.”

‘Çatı, hava durumundan aksadı’

“Şu an için skorboard ve ses sistemi bitti. Koltuklar tamamlandı, numaralandırma sistemine geçiyoruz. Çatı işi hava durumu sebebiyle aksadı. Bu gecikmeden dolayı, hem maddi, hem de sportif anlamda Trabzonspor’un çok büyük bir kaybı var. Antalyaspor maçı için zorlamak istemiyoruz. Çok büyük bir sorun olmazsa taraftarımızı Adanaspor maçında tüm camia Akyazı’da kucaklaşma günü yaşayacak.”
Editör: TE Bilişim