Trabzonspor’da bir numaralı problem; gol. Burak Yılmaz durduğunda hücum yükünü sırtlayacak başka oyuncusu olmayan Bordo-Mavililer’de, teknik direktör Rıza Çalımbay gol sorununu çözmeye çalışıyor. 

Devre arasında ısrarla forvet istemesine rağmen mevcut ekiple yola devam etmek zorunda kalan Çalımbay, çareyi takım içinde arıyor. Yusuf Yazıcı, Sosa, Castillo, Abdülkadir gibi isimlerle özel olarak ilgilenen başarılı hoca, “Alanya maçında daha çok ceza sahasına girin ve kaleyi yoklamaktan çekinmeyin. Burak oynasa da oynamasa da, galibiyet için herkes skor üretmek zorunda. Gol bölgesinde sorumluluk alın” dedi. 

N’Doye ve Hugo kayıp  

Ligde son 3 maçta ağları havalandıramayan Trabzonspor’da, Göztepe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında Burak Yılmaz sakatlığından dolayı forma giyememişti. Kral, 1-0 kaybedilen Başakşehir mücadelesinde ise çok uğraştı, net fırsatlar yakaladı ama golü atamadı. Yıldız santrforun cumartesi günkü Aytemiz Alanya maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken, Dame N’Doye son 8, Hugo Rodallega ise son 7 lig maçında fileleri havalandıramadı. Rıza hoca ligin kalan 12 haftalık bölümü için sürpriz golcü arıyor.