Trabzonspor’da gözden çıkarılan Alanzinho kulübe para kazandırarak ayrılacak. Bordo mavililerle sözleşmesi süren oyuncuya eski kulübü Stabaek talip oldu

Gelecek sezon yabancı oyuncular konusunda revizyona gitmesi beklenen Trabzonspor’da, birçok isme kulüp aranırken Norveç’ten gelen bir haber bordo mavilileri sevindirdi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın gelecek sezon kadroda düşünmediği isimlerden olan Alanzinho’ya  eski kulübü talip oldu. Norveç basınında yer alan haberlerde, Stabaek Kulübü’nün Brezilyalı futbolcuyu tekrar kadrosuna katabilmek için harekete geçtiği belirtildi. Kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde bordo mavili idarecilerle bir araya gelerek Alanzinho’yu resmen isteyecekleri  ifade edildi.

Alanzinho ile beraber Stabaek’te forma giyen ve şu an Norveç ekibinde antrenörlük görevi yürüten Daniel Nannskog yaptığı açıklamada, “Alanzinho’yu tekrar Norveç’te görmek istiyoruz. Burada çok başarılı olmuştu. İnsanlar onu seviyor ve özlüyor. Eğer hala bizden gittiği zamanki formunu koruyorsa stada pek çok taraftarı da çekeceğinden eminim. Artık kazanacağı parayı da kazanmıştır. Geri gelebilir” dedi. Norveç’ten başka kulüplerin de Brezilyalı oyuncu için nabız yokladıkları ifade edilirken, Trabzonspor ile 2013-2014 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, transferinin gerçekleşmesi durumunda bordo mavililere bonservis ücreti de kazandıracak.