Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, muhtemel TFF seçimlerinde, İbrahim Usta'nın arkasında durması halinde Trabzonspor'a ve camiaya ihanet etmiş olacaklarını söyleyerek iftiralarda bulundu.

Trabzonspor’a ve camiaya ihanet etmiş olurlar. Bu olayın karşısında olup, yaptığı tüm ihanetleri kamuoyu önünde aydınlatmaya devam edeceğim. Gerek federasyon seçimlerindeki gerekse futboldaki büyük kirliliği gördüm. Tutulacak ve düzeltilecek tarafını ise maalesef göremedim. Camianın da bu işlerle ilgili kulübün menfaatlerini gözetmedikleri, Trabzonspor’a yapılan haksızlığa duyarsız kaldıkları için adaylığımı koymadım" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler İbrahim Usta'ya cevap hakkı doğrurken Usta, ağır hitamlarda bulundu.

İHANET EDEN İKİ KERE ŞEREFESİZDİR

Ancak bu ifadelerinin ardından kendisine iftira atıldığını söyleyen İbrahim Usta, "Nuri Albayrak ne dediğini bilmiyor tam bir beyin tutulması yaşıyor. Acilen bir psikologa görünmesi lazım. Bütün ihanetleri açıklayacağını söylüyor. Trabzonspor'a ihanet eden şerefsizdir. Böyle bir konuda da iftira atan iki kere şerefsizdir. Herkes ne konuştuğunu bilmeli. Nuri Albayrak attığı iftiranın ispatını yapmalıdır. Ben bugüne kadar Trabzonspor'a ömrümü vermiş adamım. Beyin tutulması yaşayan Albayrak'ın bu iftiraları açıklamasını isterim" şeklinde sert açıklamalarda bulundu.