Trabzonspor Delegesi Hakan Kapuz, “Hepiniz biliyorsunuz 2013 Mayıs ayında yapılan genel kurulunda divan başkanlığının bir önergesi ile 6 ay seçilecek yönetimin 3 yıla çıkarılmışını hep beraber oylara sunduk. Orada hukuksuzluk olmuş. Bugün Trabzonspor ayrı düştü. Bugün görüyoruz Divan Başkanı yapılan hukuksuz üyelerin bir defaya mahsus oylamasını

Divan Başkanı Ali Özbak’a sesleniyorum. Bugün ki seçim ortada. Burada en büyük pay senin. Aklını başına al ve bir defaya mahsus görevinden istifa et. Hukuk istiyoruz doğruluk istiyoruz. Bunu istemeye hakkımız değil mi. Ben her yönetimi ibra etmişimdir. Ama bugün umudum kırıldı. İki liste yarışıyor bir tane beyefendi çıkıyor bakıyor bu kazandı diyor. Burada şike yapılmıştır. 

Şike bizim en büyük mücadele verdiğimiz konulardan biri şikedir. Biz kupayı almadan isterse Hacıosmanoğlu, 200 milyonluk transfer yapsın. Trabzonspor’u şampiyon yapmazlar, Aziz Yıldırım orada duruyor. Kupa siyasette. Siyasetçilerden bunu bir şekilde almalıyız. Biz siyasetçilere bu iradeyi gösteremedik” dedi.