Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, CNN Türk'te Enver Aysever ile Aykırı Sorular'a konuk oldu ilginç açıklamalar yaptı. Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili bir birinden ilginç açıklamalar yapan Ali Şen, 2010-1011 Şampiyonluğu ile ilgili de işine geldiği gibi konuştu.
Fenerbahçeli bir federasyon tarafından alınan kararlara dem vurarak Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu ileri süren Şen,  yargının verdiği kararları ise görmezden geldi. Bu dönemde yargıtay konuşsun diyen Şen, TFF'nin yanlı tavrına hiç değinmemesi ise olayları işine geldiği gibi değerlendirdiği şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

İşte Ali Şen, CNN Türk'te Enver Aysever ile Aykırı Sorular'a yaptıüı açıklamalar şöyle;

MAÇ SATIN ALMAK, KARISINI SATMAKLA EŞDEĞERDİR!
Ben bunu yıllar önce söyledim. Hatta 60'larda söyledim. Bülent Uygun'a mal edildi ama.. Parayı bastırarak maç alan karısını satmakla eş değerdir. Ahlaksızlıkla eş değerdir. Bu ahlaksızlık her yerde var. Futbolda oynanan maçların %90'ı temizdir.

FENERBAHÇE OLMAYACAKSA TRABZON ŞAMPİYON OLSUN DERİM HEP!
Ben Şenol Güneş'i Fenerbahçe'ye antrenör yapacaktım. Şenol 10 üzerinden 9,5.. Benden insan olarak 9 alan yoktur. Ben onun yöneticiliğini de yaptım milli takımda yöneticiyken. Benim de kaderim iki kez şampiyon olduk, ikisinde de Trabzon ile çekiştik. Şenol Güneş muhteşem çocuktur. Trabzon'a hoca oldu ve Amerika'dan aradım. Ben Fenerbahçe şampiyon olmayacaksa Trabzon olsun derim hep.

ŞENOL GÜNEŞ EVİME GELDİ!
Şenol evime geldi konuştuk. Ben Rıdvan'ı takımın başına sportif direktör olarak getirmek istedim. Şenol da "Ben Rıdvan'ın altında çalışmam" dedi. Haklıydı da yoksa para konusunda Şenol ile çok kolay anlaşırdık.

2010-11 SEZONU ŞAMPİYONU...
TFF'nin evrağında yazıyor. Kimi tescil etmiş? 2010-11 sezonunun şampiyonu Fenrbahçe. Trabzon'un isyanı var. Havada kalır. Trabzon Fenerbahçe'yi iki maçta da yenseydi kim oluyordu şampiyon? Sadri Şener'i çok severim. Çıkıp öyle bir duruma geliyor ki Trabzon'a hayran bir Ali Şen olarak söylüyorum öyle bir takım kurun ki takır takır şampiyon olun.

AYDINLAR BÜYÜK FENERBAHÇELİ!
Mehmet Ali Aydınlar çok büyük Fenerbahçeli. Fenerbahçe taraftarı Aydınlar'ı sever. Bugün yönetim sevmiyor Aydınlar'ı. Ben muhalif olursam göreve talip olurum. Bizim camiada başkanlık yapacak çok insan var. Bizim işimiz onları desteklemektir.

YARGITAY KONUŞSUN BEN DE KONUŞURUM!
Yargıtay konuşsun sonra ben de fikrimi söyleyeyim, konuşayım. Kimse de konuşmasın beklesin. Fenerbahçe'nin bugün Aykut'un ilk istifasından sonra söylediğimi söyleyeyim, transfere ihtiyacı yok. Kulüpteki bu bölünme dikiş tutmaz. Bir an evvel bu beraberlik sağlanmalı. Beşiktaş zor durumda. Fikret çok iyi işler yapıyor. Samet'i aradım ve büyük sürpriz yapacaklarını söyledim ve iyi gidiyorlar. Trabzon da şampiyon olsun. Çok istiyorum.