Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay’dan sert tepki. 

“Trabzonspor’un yabancı futbolcuları, paraları ödenmediği için serbest kaldı” haberlerine Başkan Yardımcısı Uzunay, “Bu haberler ve iddialar tamamen asılsızdır. Bu yalan haberleri yayanlar tam bir ahlaksızlık örneği sergiliyorlar” karşılığını verdi.

Konu ile ilgili HaberULA’ya açıklamalarda bulunan Uzunay şunları söyledi: “ Medyada yer alan bu haberler hiçbir gerçeğe dayanmamaktadır. Bu haberler ile Trabzonspor’un imajını zedelemeye çalışanlar boşuna kürek çekiyorlar. Trabzonspor’un yabancı oyuncaları paraları ödenmediği için serbest kaldı haberlerini yapanlar, Trabzonspor’a zarar vermek için bunu kasıtlı yapıyorlar. Trabzonspor’un ismini lekelemeye kalkanların ve bu durumdan fırsat çıkarmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Trabzonspor ile ilgili yapılan bu açıklamalar temelsiz, asılsız ve ahlaksızdır.”

Ali Uzunay, “Kimse Trabzonspor üzerinden oyun kurmaya kalkışmasın. Trabzonspor camiası öyle büyük bir camiadır ki, bu planlarınızın altında kalırsınız” diye konuştu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay,  “Ortaya atılan bu yalan haberleri sahiplerinin yüzlerine vuracağız. Herkesi ağızdan çıkanı kulağı ile duymaya davet ediyorum. Trabzonspor sizin istediğiniz gibi at koşturacağınız ve iftira atacağınız bir kulüp değildir” ifadesini kullandı.

Kaynak: HaberULA
Editör: TE Bilişim