Almanya basınında bazı gazeteler Trabzonspor'un ismini Avrupa'ya duyurmasından dolayı transferin gerçekleşebileceğini öne sürerken bazıları transferin gerçekleşme ihtimalinin zor olduğunu yazdı.

ALMANYA'DA NELER YAZILDI?

"Trabzonspor süper transferlere imza attı , güncel olarak hala transfer çalışmaları devam ediyor uluslararası belli bir üne sahip kadro kurmak istiyorlar bu yüzden Van Der Vaart kesinlikle Trabzonspor'a uzak değil. Trabzonspor'a gittiğinde Uluslararası alanda daha çok şans bulur ve kendini yeniden gösterme fırsatı var" şeklinde yapılan haberlerin yanısıra ; "Van Der Vaart ileri yaşına rağmen hala ikinci baharını yaşayabilir. Kendisini kanıtlamış bir oyuncu ve 2015 sezonunda Türkiye'de izleyebilirsiniz" şeklinde Almanya basınında yer alan haberler var.

10 NUMARA BOLLUĞUNA DİKKAT ÇEKTİLER

Trabzonspor'un Mehmet Ekici transferinden ve Özer Hurmacı'nın iyileştiğinde 10 numara bölgesinde çokluk yaşayacağı için Van Der Vaart transferinde yavaş davranıldığı yönünde haberleri Almanya basını şu şekilde gündeme taşıdı; "Trabzonspor atak ortasaha olarak Mehmet Ekici'yi transfer etti , Mehmet Ekici geçen yıl takımında önemli rol oynamıştı bunun yanında Özer Hurmacı iyileştiğinde aynı mevkiide görev yapacak çok iyi donatılmış bir kadroları var Van Der Vaart çok lüks olur ve pahalı olur ancak Trabzonspor sportif açıdan dünyaca ünlü kulüp kurmak istiyor ve bunun için herşeyi yapabilirler"

HaberTS.com / Ömer Faruk Aşkar