İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Beklenen ve istenen agresif futbol zamanla daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bunun için sabırlı olmamız gerekiyor" dedi. 

Yenilenen kadrosuyla yeni sezona başlayacak olan Trabzonspor’un Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, biraz zamana ihtiyaçları olduklarını söyledi. Camiadan sabır ve destek isteyen Çubukçu, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ersun hoca takımı gerçekten çok iyi çalıştırdı. Kondisyon anlamında takımın iyi noktada olduğunu herkes gördü. Bursaspor karşısında alınan mağlubiyet hayal kırıklığı yaratmasın. Beklenen ve istenen agresif futbol, zamanla daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır" bordo mavili camiadan sabır istedi.  

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR" 

Asbaşkan Çubukçu, zamanla taşların yerine daha iyi oturacağını belirterek, "Birkaç sonuçla her şeyi yıkıp dökmemeliyiz. Bursaspor ile oynadığımız son hazırlık maçının sonucuna takılıp kalmamalıyız. Hazırlık maçlarında bu tür sonuçlar zaman zaman ortaya çıkabilir. Bu sezon iskelet kadroyu oluşturmamız çok önemli. Bu noktada camianın desteğine de ihtiyacımız var. Sabırla birlikte beklenen Trabzonspor gelecek" ifadelerini kullandı.