Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun 25-26 Mayıs tarihleri arasında olağanüstü kongre kararı almasının ardından başkan adayları da seçim çalışmalarına başladı. Başkan adaylarından Metin Atasoy, Trabzonspor'a başkan adaylığının 1 yıla dayandığını belirterek, "Yaşanan gelişmeler ve Trabzonspor'un içinde bulunduğu konum nedeniyle muhalefet yapmadık. Ekibimle birlikte projelerimizle birlikte göreve talibiz. Hazırlıklıyız. Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Herkesi kucaklayan birlikte ve beraberlik içinde olmamızı sağlayacak hamleler atmak için başkanlığa adayız. İnşallah hayırlısı olur ve seçimi kazanırız" ifadesini kullandı.

AHMET AĞAOĞLU ADAY DEĞİL

Trabzonspor Başkan Adaylığı isim geçen Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ahmet Ağaoğlu, Mayıs ayında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmadığını vurguladı. Son 10 yılda başkanlık yapan isimlere bakıldığında hep olağanüstü genel kurullarla gittiklerini belirterek, incelenmesi gereken nokta burası hep başkanlar mı suçlu. Ben yıllar önce buna dikkat çekmiştim. Ama ne yazık ki gelen her başkanı böyle küstürerek gönderiyoruz. Aday olacağım söylendi ama ben aday değilim” ifadesini kullandı.

İBRAHİM USTA: “OLAĞAN ÜSTÜ KONGREYE KARŞIYIM”

İsmi başkan adaylığı için geçen eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta ise olağanüstü kongreye karşı olduğunu belirterek, “Bana göre bu süreçte yanlış bir karar oldu. Camiada bütünlük gerekirken, olağanüstü kongre camiayı daha da guruplara ayırır. Ben olağanüstü kongreler karşı olan biriyim. Keşke yönetim görev süresi bitimine kadar bekleseydi" dedi.

Editör: TE Bilişim