Sezon başından itibaren bir türlü istenilen seyirci sayısını yakalayamayan Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde bilet fiyatlarında yüzde 50’ye varan indirime gitti. Bu indirime rağmen taraftarların maçlara ilgi göstermesi üzerine bordo mavililer yeni çareler aramaya başladı.

Yönetim son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda perşembe akşamı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak Manisaspor karşılaşmasını kadın ve 18 yaşından küçük çocukların ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

"AİLE ORTAMI YARATMAK İÇİN"
Trabzonspor’un Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar, hem taraftarları tribüne çekmek hem de stadyumda aile ortamı yaratmak için böyle bir karar aldıklarını açıklarken şunları söyledi:

"Özellikle bilet alan taraftarlarımızın aileleriyle birlikte maçı izleyebilmesi için kadın ve 18 yaş altı çocuklara Manisaspor maçı ücretsiz olacak. Kadın ve 18 yaş altı çocuklar maraton ve kapalı tribün biletlerini ücretsiz olarak gişelerden temin edebilecek."

Köksal Sadıklar, yönetim olarak taraftarların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini, daha önce de kombine kart ve bilet fiyatlarında ciddi indirimler yaptıklarını hatırlattı.

TEK BİLETLE İZLE
Trabzonspor’un perşembe akşamı saat 20.30'da oynayacağı Manisaspor maçında maraton ve kapalı tribünden bilet alan taraftarlar, eş ve 18 yaşından küçük çocuklarıyla maçı tek biletle izlemiş olacaklar. Trabzonspor’un Manisaspor maçı için uygulayacağı bilet fiyatları şöyle:

"Kale Arkası: 10 TL, Maraton: 20 TL, Kapalı (A,D,E,H Blok): 40 TL, Kapalı (B,C,F,G Blok): 50 TL, VIP: 100 TL, VIP Özel: 500 TL."
Editör: TE Bilişim