TRABZON'DA FUTBOL AŞKININ BÖYLESİ
Trabzon İdmanocağı Bayan Futbol Takımı’nda 5 yıl futbol oynayan ve daha sonra futbolu bırakan Derya Samancı, futbolcu olarak sahaya çıkamadığı Hüseyin Avni Aker Stadı’na bu kez gelinliğinin altına giydiği kramponları ile çıkarak düğün fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi evlenecek çiftler artık düğün fotoğraflarını farklı mekanlarda çektiriyor. Trabzon’da da Suvizyon Reklam Ajansı’na başvuran Levent Bekar ve Derya Samancı Bekar çifti düğün fotoğrafı çekimlerini Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda yapılmasını istedi. Suvizyon Reklam Ajansı sahibi ve fotoğraf sanatçısı Selman Uzun tarafından yapılan fotoğraf çekimlerinde gelin ve damat kramponlarını giyerek Hüseyin Avni Aker Stadı’nın çimlerinde fotoğraf çektirdi.




Eşi ile bir halı saha maçında tanıştıklarını belirten Levent Bekar “ Tanışmamız halı sahada oldu. Bir arkadaşımızın halı saha maçı ayarlaması ile top oynuyorduk kızlara karşı. Büyük bir hezimete uğruyorduk orda. Top oynarken Derya orda yere düştü bende elimi uzattım ona, kaldırayım diye ama sert bir tepki ile karşılaştım. O esnada bir elektriklenme oldu, işte ondan sonra futbol birleştirdi bizi” dedi.



Derya Samancı Bekar ise İdmanocağı bayan futbol takımında 5 yıl futbol oynadığını ifade ederek “Futbol benim için bir aşk, her şeyim, kendini anlatabilme şekli. Avni Aker’in çimlerine ilk kez böyle kramponlarımla bastım. Futbol hayatımda basamadım ama gelinlikle basabilmek nasipmiş. Oda güzel bir duygu oldu benim için” ifadelerini kullandı.

Çekimler sırasında gelin damadı kaleye geçirerek şut da atarken, hoşça vakit geçirdiler.


İşte o anlar;