Trabzonspor'un Napoli ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 25 bin bordo mavili taraftar takip etti. Biletleri 3 gün önceden tükenen karşılaşma için erken saatlerde stadyum çevresine gelen taraftarlar, kapıların saat 18.00'de açılmasıyla birlikte tribündeki yerlerini aldı ve maçtan önce de takımlarını destekledi.

13 BİN ATKI DAĞITILDI
Trabzonspor yönetim kurulu, karşılaşma için tribüne gelen taraftarlara günün anasına hazırlanan 13 bin atkı dağıttı. Taraftarlar bu atkılarla uzun süre tribün şovu yaptı.

KAR ENGELİ
Bu arada Trabzonspor'u desteklemek için özellikle İstanbul'dan gelecek olan taraftarlar ise kar engeline takıldı. İstanbul'daki yoğun kar yağışının uçak seferlerini aksatması üzerine, biletlerini almış olan bir çok taraftar maça gelemedi. Ayrıca karşılaşmada görevli bir çok basın mensubu da Trabzon'a ulaşamadı.

İTALYAN TARAFTARLAR DA GELDİ
Napoli'yi desteklemek üzere İtalya'dan gelen yaklaşık 250 kişilik taraftar grubu da kendilerine ayrılan tribünde maçı izledi.

BAŞKAN TRİBÜNDE
PFDK tarafından kendisine verilen cezalar nedeniyle bu sezonu kapatan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli maçını tribünden takip etti. Takımının ligdeki maçlarını televizyondan izlemek zorunda kalacak olan Hacıosmanoğlu'na taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
Editör: TE Bilişim