Geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığı yenilgi sonrası düşme hattıyla arasında sadece 3 puan kalan Trabzonspor, bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile kader maçına çıkacak. Süper Lig'de oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alan ve hakkında "Küme düşer mi?" tartışmaları yapılmaya başlanan Karadeniz temsilcisi, üzerindeki kara bulutları dağıtmak için bu akşamki mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. 

CAMİANIN GÖZÜ BU MAÇTA 
Kasımpaşa yenilgisinden sonra takımda operasyona giden, Emerson, Janko ve Yasin Öztekin'i kadro dışı bırakan Karadeniz ekibinde, sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Trabzonspor'da puan durumundaki yeriyle birlikte yönetim ve teknik heyetin de kaderini yakından ilgilendiren Beşiktaş karşılaşmasını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Avni Aker Stadı'nda oynanacak dev maçı Lig TV naklen ekranlara getirecek.

38 YILLIK REKABETTE 115. MAÇ
Trabzon ile Beşiktaş bugün Avni Aker Stadı'nda 115'inci kez karşı karşıya gelecek. 38 yıllık rekabette daha önce oynanan 114 maçın 46'sını Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor kazandı. 26 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
Editör: TE Bilişim