Spor Toto Süper Lig'de 13 haftada sadece 13 gol atabilen ve hücum yollarında bariz bir şekilde aksadığı gözlenen Trabzonspor kupada coştu, üstelik birbirinden güzel gollerle... Teknik direktör Şenol Güneş'in ilk 11'de sahaya sürdüğü Yasin Öztekin, dün ortaya koyduğu futbolu şık bir golle süsledi. Yasin, 12. dakikada ceza sahasına girerken sol ayağıyla süper bir gole imza attı.

ALAN'DAN MÜTHİŞ FÜZE
Haftalardır formaya hasret kalan ve dün de yedek kulübesinde maça başlayan Alanzinho, 83'te oyuna bir girdi, pir girdi! Girer girmez o şık hareketleriyle taraftarı ayağa kaldıran Brezilyalı yıldız, girdikten iki dakika sonra muhteşem ötesi bir füzeyle farkı 3'e yükseltti. Vatandaşı Henrique ise her ne kadar üç net fırsat kaçırsa da son dakikada şık bir aşırtma yaptı.

EMERSON ALKIŞLANDI
Sezon başında Benfica'dan transfer edilen ve defansın solunu kapatan Emerson, dün başarılı bir futbol ortaya koydu. Ligdeki son Eskişehirspor maçında eleştirilen Brezilyalı futbolcu, yaptığı bindirmelerle alkış topladı. Emerson, Trabzonspor'un Olcan'la bulduğu ikinci golün de asistini yaptı. 
Editör: TE Bilişim