Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.  Teknik direktör Aybaba, burada soruları yanıtladı.

Gelecek sezon için Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine Aybaba, "Şu ana kadar hiçbir takımla görüşmedim. Ama doğal olarak ben profesyonelim. Sezon bittiğinde benim mukavelem bitiyor. Hem kulübümle hem de bir teklif olursa öbür takımlarla görüşüp karar vereceğim" ifadelerini kullandı.
Cumartesi oynanan Trabzonspor maçında Burak Yılmaz'ın kendisine maç sonrası soyunma odasına giderken aleyhinde bulunduğu iddia edilen ve basında yer alan sözlerin sorulması üzerine Aybaba şunları kaydetti:
"İlk önce ben giriyorum. Duyma ihtimalim yok. Sonra beni Burak aradı böyle bir şey olmadığını bana saygısı olduğunu söyledi. Böyle bir şey niye olsun ki zaten. Belki onu yıpratmak için yapılan bir şey olabilir. Yazık böyle şeylere gerek yok. Biz futbolun içindeki insanlarız birbirimizi sevelim, sayalım.

Kim nereye gitmiş, kim nereden gelmiş, kim şampiyon olmuş bizi ilgilendirmez. Hep içinde kalalım birbirimize saygı duyalım. Sahaya başka bir şey düşünmeden çıkalım. Son zamanlarda futbol çok sertleşti. Yakışmıyor bize yapamıyoruz, beceremiyoruz.

Bırakalım bu işleri hakemi bırakalım, taraftarı bırakalım, yönetimleri bırakalım. Biz futbol adamıyız. Saha içerisinde anlaşalım. Sonuç ne olursa olsun. Birbirimize sarılalım gidelim evimize. Yeter artık biz bu işlerden çok sıkıldık. Ben şahsen çok yoruldum. Arkadaşlara da biraz daha sakin olmalarını sadece futbolu ön plana çıkarmalarını tavsiye ediyorum."