Bosingwa ve Borcenau dışında hiçbir yabancı oyuncunun takımda kalmasını istemeyen Teknik DirektörVahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Yurtiçinden yapılan yerli oyuncu transferleriyle transferde hızlı yol alan bordo mavililer prensipanlaşmasına vardığı yeni yabancı oyuncuları açıklamak için elindeki yabancıları göndermeyi bekliyor. 

Bu doğrultuda çalışmalara yerinde müdahale etmek için Trabzon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu danışmanı Serhat Altıncı'ya Janko, Colman, Bamba ve Henrique'nin biran önce kulüp menfaatleri doğrultusunda gönderilmelerini ve transfer işini bitirmelerini istedi. 

Yurtiçi ve yurtdışı pazarında çalışmalarını sürdüren Serhat Altıncı gerek Avrupa gerekse de Arap piyasasından gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 

Öte yandan Akhisarspor'da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Oumar Niasse'nin kulüp tarafından satılacak olması Trabzonspor'u bu oyuncuya yönlendirdi. 

Bordo mavili ekibin gündemine giren Niasse'nin için girişimlerin yapılması bekleniyor. Başarılıfutbolcuya Rus kulüplerininde talip olduğu ve Niasse'nin için kesenin ağzını açtıkları öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin Niasse için oluşacak uygun durumu beklediği ve resmi teklifi yapmaya hazırlandığı belirtildi.