Trabzonspor’da Yeni Malatyaspor’a kiralık olarak giden Aytaç Kara, hakem hatalarından yakındı. Trabzonspor’da oynadığı dönemde de aynı sorunların yaşandığını hatırlatan Aytaç, “Hakem hatalarına yapabileceğimiz bir şey yok. Değinmekte istemiyorum. Bizi gerçekten bayağı etkiledi.

Akhisarspor maçında benim sarı kart görüp cezalı duruma düştüğüm pozisyonu tüm Türkiye görüp, değerlendirdi. Keşke bize karşı biraz daha adaletli olsalar, biz de şu an bunları konuşmuyor olsaydık. İnşallah bu saatten sonra ona göre değerlendirirler.

Trabzonspor’da oynadığım dönemde de aynı sıkıntıları yaşadık. Kötü düşünmek istemiyorum.

İnşallah bu saatten sonra bize karşı adaletli olurlar. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. ‘Bize penaltı çalsınlar, olmayan korneri versinler’ biz öyle şeyleri istemiyoruz. Sadece olan şeyleri versinler. Gerçekten bizi etkileyen 9-10 puan var. Keşke onlar olmasaydı da bugün farklı şeyleri konuşuyor olsaydık. Ama biz, hocalarımız, arkadaşlarımız, malzemecilerimiz, aşçılarımız Malatyaspor için varımızı yoğumuzu harcamaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte güzel günleri görürüz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim