İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de  Aziz Yıldırım söyledikleriyle futbolseverleri büyük bir endişeye sevk etti.
 
Şike ile ilgili olarak kamuoyu vicdanında pek parlak bir sicili olmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım söyledikleriyle spor gündemine bomba gibi düştü.
 
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde şike yaptığı ve teşvik primi verdiği sebebiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve mahkemesinin Yargıtay aşaması halen daha devam eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım söyledikleriyle 2010-2011 sezonunun devre arasındaki beyanatlarını anımsattı.
 
"İki yıl önce yaptık yine yaparız" açıklamasıyla gündem yaratan Aziz Yıldırım'ın bu sözlerle ne ifade etmek istediği anlaşılamadı.
 
Bahsettiği sezonda yaptığı ve mahkemece tespit edilmiş eylemleri yapacağını iddia etmiş olabileceği şüphesi bile futbolseverleri büyük bir endişeye düşürmeye yetti. 2010-2011 sezonundaki eylemleri nedeniyle İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce cezalandırılan Yıldırım'ın bu açıklama ile önümüzdeki günlerde futbol gündemini oluşturacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: TE Bilişim