Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Kasımpaşa mücadelesi öncesi açıklamarda bulundu. 

Sözlerine hayatını kaybeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile başlayan Yanal “Önemli bir şahsiyet değerli büyüğüm çok saygı duyduğum baba yarısı kadar sevgi duyduğum önemli bir kişilik Gençlerbirliği’nin profili ortada yıllarca her açıdan istikrar oluşturmuş bir kulübü kazandırmak. İstikrar ve tarzı ile örnek olmak inişleri ve çıkışları ile cesareti ile olayları değişen saptayan kimlik kaybettik çok üzgünüz. 

Türk futbolunun çok büyük kaybı. Altın harflerle tarihe geçecek bir kimlik. Derin üzüntü içerisindeyim ondan öğrendiğimiz çok şey var.  Değerli başkanım bir söz verdiğinde onun için kanun ve senettir, çok önemli bir şahsiyeti kaybettik.  Amacımız onu örnek almak olmalı. 

Mücadele ile ilgili konuşan Yanal “2. yarıda bir amacımız var. Çıkışımız olması gerekiyor. Sezon başından bu yana yapamadığımız elimizden gelmeyen nedenler ile gerçekleştiremediğimiz katkıları yuğun bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. 

Trabzonspor’un değeri kimliği ortada buna uygun ne gerekiyorsa yapılıyor. Yapmaya çalışıyoruz. Artık biraz daha yukarıya tırnmanka ve  50 yılda zirve oynamak zirve yapmak hedefimiz. 2 Yarıda bunu başarmak istiyoruz.”