Serkan Balcı’ya giderayak 2 milyon TL’ye imza attıran Şener yönetiminin bu anlaşmasını yeni yönetim iptal edip, oyuncu ile yollarını ayırdı. Serkan, Beşiktaş’a 950 bin TL’ye gidiyor.

İNANILMAZ RAKAMLAR

Trabzonspor’da yaşanan maddi iflasın nedeni hep vurdum duymaz şekilde dağıtılan paralar olduğu herkesin malumu… Oyunculara hak etmedikleri paraları ve bonservisleri ödeyen eski Başkan Sadri Şener ve yönetimi, Trabzonspor’u 200 milyon TL’lik borca sokarken, oyuncular FIFA kapılarında dayanıp, kulübe ihtarlar gönderiyor. Trabzonspor’da oyunculara verilen ücretlerin hak ettiğinin çok fazlası olduğunun son örneği Serkan Balcı oldu..

İSTERSE KALABİLİRDİ

Bordo-Mavililer’de Şener yönetimi, kongreye birkaç gün kala oyuncunun sözleşmesini uzattı ve yıllık 2 milyon TL’ye yeniden anlaşma yaptı. Ancak Serkan yeni yönetim geleceğini düşünerek sözleşmeyi bir süre askıya aldı ve Hacıosmanoğlu yönetimi kendisiyle çalışmama kararı alarak Trabzonspor ile yollarını ayırdı. Trabzonspor’da isterse yıllık 2 milyon TL’ye 2 yıl daha oynayabilecek olan Serkan’ın sözleşmesi feshedildikten sonra İstanbul’a gitti.

YARISINA İMZA ATIYOR

Serkan Balcı, kendisini isteyen Beşiktaş ile masaya otururken, bu kulüp ile yıllık 950 bin TL’ye anlaşmaya vardı. Yeni Trabzonspor’un 2 milyon TL verdiği Serkan Balcı’ya Beşiktaş bonservisi olmamasına rağmen 1 milyon TL’nin altında yani Trabzon’un yarısı kadar ücret ile anlaşmaya vardı. İşte bu da Trabzonspor’un maddi olarak yaşadığı bu çöküşün somut son örneği olarak ortaya çıktı. Yani Trabzonspor iflasa böyle sürüklendi.